Spa-kurer

 

Välj en av våra många sköna spa behandlingar här nedan.

 

I vilken ordning de olika momenten i din/er behandling utförs kan variera beroende på hur vi kan boka in just din behandling i mån av plats i rum och vilken terapeut som ska utföra behandlingen.

 

Nyhet Måbrakuren

 

Behandlingen startar med Infraröd bastu 25 min, läkande för muskler och organ och förbränner 600 kalorier på 25 min. Känns inte alls vart som i vanlig bastu utan jätteskönt o avslappnande. Efter bastun duschar du 5 min och sist följer en 30 min klassisk medeldjup ryggmassage. Fantastiskt läkande för en trött och lite utarbetad kropp.

Pris vardagar 550 kr   Lördagar 570 kr

Variant med 45 min massage vardagar 650 kr

Variant med 60 min helkroppsmassage vardagar 820 kr

 

Bad & massage
Avslappnande stilla kurbad i ett underbart träbadkar. Under tiden du badar gör vi en liten ansiktsrengöring o lägger ansiktsmask. Du ligger i masken o njuter av ditt stilla bad o sista minuterna i badet får du ansiktsmassage i lavendelolja. Efter badet följer en rygg- och nackmassage. Fantastiskt skön och avslappnande stund!
60 min,

Pris vardagar 750 kr

Lör 850 kr

 

After work

Ryggmassage med ansiktsrengöring och ansiktsmassage.
50 min, Vardagar  610:-  Lördagar 690 :-

 

Helkroppsharmoni

Helkroppsmassage med ansiktsrengöring och ansiktsmassage.1 h 20 min,
Vardagar endast 900 :- Lör 990 :-

 

Bad & massage Spa Sweden boken (gäller endast kunder som har Spaboken)
Den ena av er badar i ett avslappnande stilla kurbad i ett underbart träbadkar 25 min och den anda får ryggamssage under tiden. Sedan växlar ni så bada får båda delarna. Fantastiskt skön och avslappnande stund!
60 min.

Står ansiktsmask i badet i spaboken men tyvärr är det tryckfel. Vill ni lägga mask själv i badet så säg till vid bokningen så tar vi fram det.

Pris vardagar 750 kr

Lör 850 kr

 

Mjukis

En helt underbar spa behandling, du lägger dig på britsen och vi skrubbar först hela din kropp noga med TM-minerla body peeling från Kerstin Florian.

Efter att vi tagit bort all torr hud så sjunker du ner i ett varmt skumbad i träbadkaret och får en ansiktsrengöring med ansiktsmask o massage..ljuvligt! Efter badet kliver du upp och torkar dig och lägger dig på britsen igen. När du lagt dig kommer en av våra duktiga massörer in och ger dig en ryggmassage och smörjer in resten av din kropp i härlig lotion.

 

En mjukgörande helkroppspeeling följt av ett bad, rygg- och nackmassage.

(Skrubben känns väldigt skön mot huden och lite som att bli kliad!)
1h 20 min,

Pris vardagar 770 kr

Lör 790 kr

 

Anti cellulitkuren 1,5 tim, med Ingefära

Du startar kuren med IR-bastu 30 min som förbränner 600 kalorier. Efter det sjunker du ner i ett varmt och skönt kurbad med vildblommor som är utrensande, hjälper dig att rensa ut ännu mer av slaggprodukterna i kroppen. Under tiden du badar gör vi en ansiktsrengöring och lägger ansiktsmask som du sedan har under tiden du badar. Vi avslutar kuren med en koppningsmassage med ingefära olja från Kerstin Florian och kraftfullare massage på t ex benen vilket hjälper till att fördela fett samt verkar lymfdränerande , medan resten av kroppen få en avslappningsmassage.
30 min. Pris 1000 kr, läs mer längst ner på sidan.

 

 

 

Nyhet: Correcting Brightening Body Scrub och massage

Vi startar med en kroppspeeling med correctin brightning body scrub från Kerstin Florian. Den återskapar aktivt huden för att få klarare och mjukare utseende och ton. Exfolierande bambu, jojobapärlor och stimulerande fruktenzymer polerar och förfinar medan rika oljor återfuktar och skyddar. Denna upplyftande skrubb stimulerar, ger uppljusande effekt och mjukar omedelbart upp huden.

Efter peelingen stryker vi på correcting brightning body peel. Upplev omedelbar, tydligt strålande hud med ett svep av dessa förbehandlade kompresser för kroppsskrubb. Multisyrakomplex och botaniska enzymer förfinar hudens struktur och ger ett mjukt , klart och fräscht resultat. De lättanvända kompresserna gör det lätt att få ett professionellt resultat.

Under tiden det verkar får du en skön hårbottenmassage.

Efter duschen får du en kroppsmassage med eterisk olja från ingefära, marockansk- och thailändsk koriander ger ökad energi och stärker sinnena samtidigt som den återfuktar och ger näring till huden. Denna ekologiska kroppsolja går på djupet för att ge en avslappnande effekt på trötta muskler och leder. Lindrande och stimulerande för hela kroppen.

Oljan har en värmande effekt på kroppen genom att cirkulationen ökar

Är hälsofrämjande att använda om man har problem med leder och muskler
Rengörande och antioxiderande egenskaper bidrar till att skydda huden

Tid 95 min Pris 1500 kr vardagar Lördagar 1700 kr

 

 

 

IR-deluxe

Helt underbar behandling med doft av cederträd, varmt bad och underbar massage…

Hela behandlingen är i ett och samma rum, där du är den enda gästen. Du sitter först i den annorlunda o mycket behagliga värmen i IR-bastun en stund. Efter bastubadet som är läkande och utrensande sjunker du ner i  träbadkar.  Sist får du slappna av i en skön halvkropps massage.

IR bastu 15 min, Stilla bad i trätunna 15 min och massage 30 min. Ingår ett glas cider till badet.
Tid 65 min

Pris vardagar 700 kr

Lör 790 kr


Halvdag på spa deluxe  4 tim

En halvdag i  lyx …!!

Du får sjunka ner i ett varmt bad i ett underbart träbadkar 30 min. Vi häller i det fantastiska badolja du själv väljer från Kerstin Florian. Medan du ligger i badet skrubbar vi din rygg med en skrubbvante.

Efter det följer en  Aroma helkroppsmassage 85 min, Ansiktsbehandling 60 min och Relax 30  min med ost, kex o frukt och vi bjuder dig på ett glas alkoholfri cider eller vitt vin. Säg till när du bokar vilket du önskar. Efter det får du  Änglafötter 30 min.

Total tid: 4 h.

Pris 2200 kr

Lör 2400 kr

Sön 2550 kr

 

 

 

Len hud

En mjukgörande helkroppspeeling följt av ett bad med ansiktsmask och ansiktsmassage.
60 min,

Vardagar endast 630 :-

Lör 690 :-

 

Kroppsskrubb

Kamomill eller salt skrubb 

En ordentlig helkroppspeeling, vi skrubbar först med peelingen sedan med skrubbvante så du blir av med alla döda hudceller och torr hud. Avslutas med varm dusch och du smörjer in dig med lotion sist.

30 min,

Pris vardagar 350 kr

Lör 370 kr

 

 

Kamomill-minearalkuren (ersätter Mineralkuren)

En mjukgörande helkroppspeeling med Chamomill boody scrub, en krämig och väldoftande peeling med kamomill och finpolerande pimpstenskorn tar varsamt bort den torra huden på hudytan.

Efter följer ett skönt bad med Chamomille Shower gel/bath en mild kroppsrengöring innehåller aloe vera samt ringbloms- och kamomillextrakt som hjälper huden att bevara dess fuktbalans. Vi häller även i och en skopa Mineral wellnes soak. Dessa handskördade kristaller tar badet till en högre nivå då de är renande, återmineraliserande och verkar avslappnande för muskler. Innehåller en perfekt, unik balans med över 60 essentiella mineraler och spårämnen för att återfukta på djupet, utrensa och balansera kroppen. En hälsoupplevelse för hela kroppen, medan du ligger i badet får du en skön ansiktsrengöring och ansiktsmask.

Sist en skön helkropps­massage med neutral eller Kamolillolja.

1h 30 min, 1050 kr  Lördagar 1200:-  Söndagar 1350 kr

 

 

Chocolat dream
Helkropps chokladpeeling följt av ett bad i chokladskum. Under tiden du ligger i badet får du en behaglig mild ansiktsrengöring och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage i varm chokladolja.
1h 35 min, 1050 kr Lördagar 1200 kr  Söndagar 1350 kr

 

Ungersk lerinpackning
En behandling för ömma muskler och leder. Varm lera appliceras på hela din kropp. Du ligger inbäddad i varma handdukar medan ditt ansikte blir behandlat. Sist ett varmt ungerskt bad.
1 h 20 min, 900 kr  Lördagar 1000 kr

 

Bubbelbad harmoni
Jacuzzibad följt av rygg och nackmassage. Relax 30 min.
1 pers, 1 h 30 min, endast vardagar 780 kr

 

Bubbelbad total harmoni
Fotbad, fotpeeling med fotmassage följt av ett skönt jacuzzibad, därefter en helkroppsmassage.
1 pers, 2 tim, 1200 kr  endast vardagar

 

Bubbelbad ansiktsharmoni deluxe
Helkroppspeeling följt ett skönt jacuzzibad därefter en helkroppsmassage och efter det  får ansiktet en skön, lätt behandling.
Sist ca 20 min relax. 1 pers, 2h 30 min, 1480 kr  Endast vardagar

 

IR-kuren
Bastubad 30 min, stilla bad i träbadkar 30 min, rygg- och nackmassage 30 min, relax med ost o kex samt ett glas cider 30 min.
1 pers 2 tim,

Pris vardagar 790 kr Lördagar 870 kr

Priset gäller som singelbehandling, kommer ni två eller fler titta på Duo el gruppbehandlingar

 

 

 

Halvdag på spa

Denna optimala behandling för den som vill ha det lilla extra. i denna sköna behandling pysslar vi om dig en halv dag och ser till att du mår som en prins/prinsessa.

30 min i infraröd bastu, 30 min bad, 60 min helkroppsmassage, 30 min relax med en liten ostbricka och alkoholfri cider. Halvdagen avslutas med en 60 min klassisk ansiktsbehandling utan portömning.

1 pers 3,5 tim , 1700 kr Lördagar, 1900 kr  Söndag 2100 kr

 

 

 

 

Nyhet!   All inclusive Deluxe  4,5 tim

En extra lyxig behandling …!!

Bastubad 30 min, jacuzzibad 30 min, Helkroppsmassage 85 min, Ansiktsbehandling 60 min, Änglafötter 30 min och Relax 30  min med ost och kex + alkoholfri cider.  Du har både bastun och jacuzzin för dig själv.  Total tid: 4,5 h.

Pris 2400 kr.  Detta pris gäller endast när man gör behandlingen för en person.

Lördagar pris 2500 kr

 

 

 

After work
Ryggmassage med ansiktsrengöring och ansiktsmassage.
50 min, 570:- Lör 650 :-

 

 

Helkroppsharmoni

Helkroppsmassage med ansiktsrengöring och ansiktsmassage.
1 h 20 min,
Vardagar endast 880 :-
Lör 900 :-

Fibrokuren 1,5 tim

För dig med smärta i kroppen eller om du bara vill slappna av…..

 

Behandlingen startar med Infraröd bastu 30 min , läkande för muskler och organ och förbränner 600 kalorier på 30 min. Känns inte alls vart som i vanlig bastu utan jätteskönt o avslappnande. Efter bastun sjunker du ner i ett skönt bad 15 min i träbadkar. Sist en avslappnade taktil massage 45 min
 1 tim 30 min. Pris 850 kr Lördagar 930 kr

 

 

Nyhet!

Anti cellulitkuren 1,5 tim, med Ingefära:

Du startar kuren med IR-bastu 30 min som förbränner 600 kalorier. Efter det sjunker du ner i ett varmt och skönt kurbad med vildblommor som är utrensande, hjälper dig att rensa ut ännu mer av slaggprodukterna i kroppen 15 min . Under tiden du badar gör vi en ansiktsrengöring och lägger ansiktsmask som du sedan har under tiden du badar. Vi avslutar kuren med en koppningsmassage med ingefära olja från Kerstin Florian och kraftfullare massage på t ex benen vilket hjälper till att fördela fett samt verkar lymfdränerande , medan resten av kroppen få en avslappningsmassage 45 min. Tot 1 tim 30 min. Pris 1000 kr Lördagar 1150 kr

 

Är du gravid eller tar medicin?

Behandling i Ir-bastu (och djupa massager) bör undvikas om du:¨

–          har implantat i t ex leder (gäller ej massage)

–          vid hjärtsjukdom

–          vid pågående cancerbehandling

–          vid graviditet, värmen kan ge obehag (massage går bra efter tredje graviditets månaden)

–          vid akut infektion i kroppen

 


jacuzzi badkar